Four Seasons Hotel Guest Rooms - Saint Louis, MO

When our team was awarded the opportunity to design the Four Seasons’ rooms, we wanted to create the ultimate relaxation experience for the guests. We used soft jewel tones with dark accents to complement the light wood in the cabinetry and fixtures. A bold custom designed wall covering anchors the room and becomes the focal point of the space. Soft and plush textures make up the wind down zone where guests can unwind and enjoy the one-of-a-kind view. 

We aimed to make the room design complement the recently updated 1st floor and 8th floor lobby areas that our agency designed. We wanted guests to have a cohesive experience form when they first step foot into the lobby until they reach their room. The series of spaces that our team designed elevate the experience and amenities that the hotel has to offer. The integration of local design aspects allow guests to connect to the city and have a unique stay.

0

SQUARE FEET

0

COST

0

MISSOURI

0

CLIENT